27 تیر 1395 - 10:3
شناسه خبر: 4464
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
با همکاری کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و سازمان غذا و دارو؛
دوره آموزشی سامانه TTAC برگزار شد
دوره آموزشی سامانه TTAC با هدف تسهیل و تسریع در امور ترخیص مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی و کمک به بهبود فرآیندهای موجود توسط کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران و با همیاری سازمان غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، در این دوره آموزشی که با حضور نمایندگان واحدهای تولیدی به منظور آشنایی بیشتر با این سامانه برگزار شد، مهندس سعیدرضا رضایی مشاور مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو و سرکار خانم مهندس بیات کارشناس سازمان غذا و دارو نکات مختلف استفاده از این سامانه را برای مدعوین شرح دادند.
گفتنی است کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران این دوره آموزشی را با توجه به راه اندازی سامانه ttac.ir و لزوم آشنایی با نحوه دریافت کد IRC و بخش ترخیص سامانه مذکور و در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید ملی و نیز به منظور تسهیل و روان سازی در ورود مواد اولیه، واردات محصولات فرایند شده وارداتی شرکتها برگزار کرد.